8 октомври 2021 г.

1206 са общо регистрираните участници, които се включиха в първото теглене на поощрителната игра за ваксинирани лица. Те са успели да се регистрират от пускането на регистрацията в 11:00 ч. на 30.09 до 19:30 ч. на 07.10.
Най-възрастният участник е роден през 1932 г., а най-младият – през септември 2009 г.

Първите 25 смарт часовници бяха изтеглени на живо в ефира на БНТ тази сутрин.

Печелившите ще получат потвърждение, че са изтеглени в жребия чрез e-mail  и/или чрез обаждане по телефона днес. Печелившият трябва да отговори най-късно до 2 дни с потвърждение за получаване на наградата на имейл: [email protected]. Ако печелившият не отговори до 2 дни, той губи правото си за получаване на награда. В този случай организаторът ще определи друг печеливш чрез жребий на случаен принцип, посредством специално разработен за нуждите на играта софтуер.

Всеки, спечелил награда в играта, има възможност да я получи лично, в 14-дневен срок от потвърждението, че желае да получи наградата. При получаване на награда, в случай че печелившият не е навършил 18-годишна възраст или е ограничено запретен, задължително се представя писмена декларация от законния представител, с която се удостоверява, че родителят/попечителят е съгласен наградата да бъде получена.

Следващият жребий ще се проведе в петък, 15 октомври, отново в ефира на БНТ.